Ortobg.com е сайт, създаден да бъде в помощ на хората нуждаещи се от спечифични продукти, касаещи тяхното здраве. Фирма „СФ Медика ЕООД” има 16 годишен опит в предлагането, разпространението и приложението на тези артикули. Постарали сме се да направим най-добрия подбор на нисък, среден и висок клас продукти и подробно да опишем тяхните характеристики. Нашата цел е да вземете най-добрият и най-подходящият за вашия проблем продукт.

При възникване на неяснота с Вашата почърка или даден артикул, Вие можете да се свържете с нас на посочения телефон, имейл или да ни посетите на адреса ни в град София. При нас ще получите безплатна консултация от специализирани доктори и магистър фармацефти.

ОБЩИ УСЛОВИЯ

– Поръчката във ORTOBG.COM става изключително лесно и се реализира за по-малко от минута. Моля, попълвайте актуална информация, по възможност на кирилица, така контактът между нас и Вас ще се осъществи по – бързо и по – качествено.

– Консултацията във ORTOBG.COM винаги е БЕЗПЛАТНА. Ако се колебаете за комбинацията от дадени продукти или имате какъвто и да е въпрос, не се колебайте да потърсите компетентното мнение на нашите специалисти.

Как се осъществява доставката?

– Доставката се осъществява в рамките на 24 часа. Изключение правят продуктите на някои конкретни марки, както и поръчките направени извън работно време. ORTOBG.COM има договор с куриерска фирма Speedy. При изрично желание на клиента, бихме могли да използваме друга куриерска фирма, при което условията на доставката се променят по договорка между клиента и нашите служители.

Работното ми време е плаващо и не знам какъв адрес да оставя?

– Може да изберете офис на куриерската фирма, от където да вземете поръчката си при удобен за Вас ден или час.

Заплаща ли се доставката?

– Доставката във ORTOBG.COM се заплаща в зависимост от дестинацията и теглото на поръчката.

Кой ми доставя продуктите?

Продуктите Ви доставя:

СФ Медика ЕООД
Етрополе, 2180
Бул. Партизански 9
М.О.Л. Мария Николова
BG130582803

Служебен телефон:
08 97 97 92 97

ORTOBG.com

Ръководител на аптека: Мария Борисова Николова

Номер на разрешително от ЗЛПХМ: 539 от 25.03.2015г.

Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всяка хипер-връзка или бутон, разположен на сървъра и страниците на OrtoBG.com, потребителят се съгласява изцяло, приема и се задължава да спазва тези условия.

Обши правила и условия:

* Всякакво копиране или публикуване в други сайтове, публично разпространение, променяне или позоваване на материали от сайта, е забранено. Изключение правят случаите, в които е договорено в писмена форма със собствениците на сайта.

* ORTOBG.COM не поема гаранция за точността на публикуваната информация, поради възможността от технически грешки и пропуски. Въпреки това, ние полагаме всички усилия такива грешки да не се допускат.

* Представянето на каквато и да е било лична информация от потребителите е с цел по – добро обслужване и е изцяло доброволно. Ние не предоставяме по никакъв начин Вашата лична информация на трети лица.

* Всички цени във ORTOBG.COM са в български лева с включено ДДС.

* Всички клиенти са длъжни да проверяват пратката пред куриера за нередности и липси, тъй като ORTOBG.COM плаща застраховки за всяка една пратка, и ако има повреден продукт, той се заплаща от куриерската компания.

* Потребителите на ORTOBG.COM имат право да се откажат от поръчката си в едноседмичен срок от получаването й, в случай, че продукта не е използван и не е нарушена целостта на опаковката и търговския му вид съгласно условията на чл.55 от ЗЗП. В такъв случай ние възстановяваме сумата за стоката.

* ORTOBG.COM има право да променя цените на продуктите си в сайта по всяко време, без да е необходимо предварително уведомление.

* ORTOBG.COM си запазва правото да променя срока на доставка, както и да отказва изпълнение на поръчки, за което потребителя ще бъде уведомяван.

* ORTOBG.COM не носи отговорност за намачкани или надраскани повърхности на кутиите, доставяни от куриерите.

КОНСУЛТАЦИИ

ORTOBG.COM държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони или мейл адреси.

НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ

Най-добрите цени може да намерите само ORTOBG.COM. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най – добрата цена онлайн или във физически магазин.