Онлайн аптека
За експресна поръчка и безплатна консултация позвънете на 08 9797 9297 или 02 / 852 8994
0
Количката е празна.

0

ОБИЧАМЕ ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ

Fitness Authority®

Fitness Authority®

Fitness Authority® Engineered Nutritions е една от най-добре развитите и първокласни марки за производство на хранителни добавки на пазара. Фирмата е основана през 2009 година в Гданск, Полша, като произвеждат голяма част от гамата си в САЩ и Обединеното Кралство. За FA® Nutritions Xtreme Team работят само най-големите специалист в областта на фитнес суплементирането и носители на награди от международни и локални първенства, включително първият аматьор Mr.Olympia Sami Al Haddad и европейските шампиони – братята Słodkiewicz!

Целта на Fitness Authority® Engineered Nutritions е да формулира най-ефикасните продукти създадени с оглед на атлети и спортисти от всички дисциплини. Без значение дали сте колоездач, баскетболист, тенисист, ММА боец или бодибилдър. 

Доказаните съставки на FA® Engineered Nutrition осигуряват синергичен ефект, който гарантира невероятни резултати за всеки, без значение от тренировъчната подготовка или дисциплина. Хранителното допълване в спорта е есенциално, ако се отнасяте към тренировките сериозно. Не рискувайте да изберете недоказани продукти, които обещават невероятни резултати благодарение на иновативни съставки. FA® Engineered Nutrition традиционно обединява съставки с доказано действие обработени с най-новите технологии в областта на хранителните добавки, които гарантират на спортиси и атлети най-първокачествените формули на пазара.

12 обекта

Табличен изглед  Списък 

12 обекта

Табличен изглед  Списък 

OrtoBG - ОБИЧАМЕ ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ